Skive Autocenter
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Autoværksted

featured image

Skive Autocenter – Et ægte autoværksted for alle

Vores veludstyrede autoværksted på Rævevej 18 i Skive udfører bilreparationer og bilservice af alle mærker. Vi bruger reservedele af den højeste kvalitet fra Bosch eller andre dele i originalkvalitet. Med vores mange år i branchen kan vi garantere, at vi passer på din bil som ingen andre. Verdensførende udstyr Som en del af Bosch Car Service bruger vi verdensførende testudstyr til diagnosering af din bil.

Uanset om der er tale om analyse af batteri, dieselsystemer eller anden test bruger vi moderne teknik fra Bosch.

Bilservice eller bilreparation – Personbil eller varebil

Vi klarer det meste for din bil uanset om du har en personbil eller en varebil. Alle former for service, reparation og tjenester, som vi tilbyder på værkstedet kan findes på listen til højre og under fanen med autoværksted. Har du spørgsmål skal du blot kontakte os, så vi sammen kan finde en løsning. Bestil bilservice i god tid Ring direkte til os på 40 40 89 75, eller udfyld vores bestillingsformular, så vi kan booke tid til dig!